string(9) "claudebot"

Nog 13 kaarten voor autocombi AZ en voldoende voor FanTour.

Zaterdag 10 mei 2014 om 21:23

De verkoop voor de uitwedstrijd in de finale van de play-offs begon zondagochtend 11 mei exclusief in de FanCorner van FC Groningen bij Euroborg. Er werden 387 van de 400 Van de autocombikaarten verkocht. Het restant wordt maandagochtend vanaf 9.00 uur via internet verkocht.

Voor de uitwedstrijd tegen AZ op donderdag 15 mei zijn in totaal 750 kaarten voor de FC Groningen-fans te koop. Er waren maximaal 400 kaarten voor de autocombi (e.10) beschikbaar voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen. De prijs voor de vrijwillige FanTour is e.25 voor busreis inclusief ticket. LET OP: de naam elke (S)CC moet donderderdag overeenkomen met de naam op het ticket en een geldig legitimatiebewijs!

Er zijn aparte bussen voor ketenpartners Supportersvereniging FC Groningen, Supportersvereniging Z-side en Groningen Fanatics gereserveerd. De 13 resterende kaarten voor de autocombi gaan maandagmorgen om 9.00 uur in de verkoop via de internetverkoop.
De uitwedstrijd tegen AZ begint donderdag 15 mei om 20.45 uur. De instroom van de FanTour is donderdag om 17.00 uur. Het omwisselen voor de autocombi is donderdag tussen 19.00 en 19.30 uur bij Hotel Wieringermeer. De verkoop voor de FanTour loopt – zolang de voorraad strekt – uiterlijk tot en met woensdag 14 mei om 23.59 uur.
Thuiswedstrijd finale play-offs
De thuiswedstrijd in de finale van de play-offs tegen AZ is zondagmiddag 18 mei om 16.30 uur in Euroborg. De terugkoop aan seizoenkaarthouders van FC Groningen is tot en met maandag 12 mei via deze internetsite, de FanCorner en de verkooppunten van TicketBox/Primera. Seizoenkaarthouders betalen op zondag en maandag 10 euro om hun eigen plek terug te kopen voor de finale. Alle bestelde kaarten via internet zullen per post worden toegestuurd aan de seizoenkaarthouders.
De losse verkoop van de resterende kaarten start dinsdagochtend 13 mei om 9.00 uur via deze website, de FanCorner en TicketBox/Primera. Per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen zijn in die fase vier (extra) kaarten voor de wedstrijd te koop. Vanaf dinsdag 13 mei is de prijs voor alle vakken 15 euro. De internetverkoop loopt tot en met donderdag 15 mei om 23.59 uur. Daarna is er verkoop tot en met zondag 18 mei om 16.30 uur uitsluitend via de FanCorner bij Euroborg en TicketBox/Primera. De kassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 15.00 uur open indien er dan nog kaarten beschikbaar zijn. Telkens geldt dat er maximaal 4 tickets per (S)CC (bij) gekocht kunnen worden.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus