string(9) "claudebot"

Nijland geeft startschot champagne-rally.

Vrijdag 01 oktober 2010 om 16:24

Vrijdagmiddag heeft Hans Nijland bij de Autoborg van Noordlease het startsein gegeven bij de Champagne-rally, die wordt georganiseerd door de Ronde Tafel 107 uit Groningen. De opbrengst van de veiling van de flessen champagne en een schenking van hoofdsponsor Noordlease wordt gedoneerd aan Doe Een Wens Stichting Nederland.

Op initiatief van Ronde Tafel 107 uit Groningen en in samenwerking met FC Groningen en haar hoofdsponsor Noordlease wordt een champagne rally georganiseerd ten bate van Doe Een Wens Stichting Nederland. Een stichting die de liefste wens vervult van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De Tafelronde maakt zich sterk om met dit initiatief de stichting financieel te steunen opdat het hiermee kinderen die te vaak vooral patiënt zijn weer de kracht kan geven om kind te zijn. Leden en oud-leden van deze serviceclub reizen vrijdag 1 oktober af naar Noord Frankrijk om champagneflessen op te halen waarvan de opbrengsten na verkoop ten bate vallen aan Doe Een Wens Stichting Nederland. 
Tafelvoorzitter Marckol de Grijs zegt: “Vanuit de Nederlandsche Tafelronde, waar ons gezelschap deel van uit maakt, stellen wij ons ondermeer ten doel onze gemeenschap te dienen. Met dit serviceproject hopen we dat de stichting nog vaker kan doen waar ze goed in is, namelijk het vervullen van een kinderwens van een ziek kind. De meeste mannen binnen onze groep hebben zelf jonge kinderen. We waren het dan ook snel eens dat we in navolging van FC Groningen iets zouden doen voor dit goede doel. De steun die wij krijgen van Noordlease vinden wij een mooie geste.”
Renee Balkema, als Marketing manager werkzaam bij Noordlease en als secretaris verbonden aan de Ronde Tafel: “Bijna alle tafelaars van RT 107 zitten met regelmaat vol enthousiasme bij de FC op de tribune en we hebben een prima contact met de club. Toen we hoorde dat FC Groningen bezig was met een samenwerking met Doe Een Wens waren we het er binnen onze groep snel over eens dat we hier onze bijdrage aan zouden gaan leveren. We hebben inmiddels 600 flessen verkocht. Samen met het sponsorgeld van Noordlease kunnen we straks een leuk bedrag overmaken op de rekening van Doe Eens Wens. Met dat geld kan de stichting doen waar ze goed in is, namelijk zieke kinderen de dag van leven bezorgen. En daar is het ons om te doen.” 

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’