Nijland, eSports en het G-Toernooi in FCG TV

16 november 2018

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen AZ. Daarnaast is er aandacht voor de aankondiging van het afscheid van algemeen directeur Hans Nijland en zijn er reportages over eSporter Nick den Hamer en het FC Groningen G-Toernooi.

 FC Groningen speelde donderdagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion een oefenwedstrijd tegen AZ. Zonder de internationals eindigde het duel in een 2-3 nederlaag voor de Trots van het Noorden. FCG TV heeft een samenvatting van de wedstrijd met onder meer een reactie van FC Groningen-trainer Danny Buijs.
 
Afgelopen maandag kondigde algemeen directeur Hans Nijland onder grote belangstelling zijn afscheid aan bij FC Groningen. FCG TV laat vanavond Nijland en Arie Wink, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Groningen, aan het woord over het besluit van de langstzittende directeur in het Nederlandse betaalde voetbal om aan het einde van het seizoen te stoppen.
 
Daarnaast laat eSporter Nick den Hamer van FC Groningen weten wat hij van de deze week gestarte eDivisie verwacht en is te zien hoe ONR uit Roden, samen met Sergio Padt, afgelopen woensdag het jaarlijkse FC Groningen G-Toernooi wist te winnen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 22.00 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 09.00 uur en 13.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws