Nijland, Buijs, Chabot en Junior Club in FCG TV

10 mei 2019

FC Groningen heeft vanavond op FOX Sports 3 een uitgebreide vooruitblik op de laatste thuiswedstrijd van FC Groningen voor de reguliere competitie tegen Fortuna Sittard.

Komende zondag staat de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit Eredivisieseizoen van FC Groningen onder meer in het teken van het afscheid van Hans Nijland. Nijland, die na bijna 23 jaar gaat stoppen als algemeen directeur van FC Groningen, kijkt in FC Groningen TV vooruit op wat hem te wachten staat komende zondag. 

Met trainer Danny Buijs wordt in FCG TV vooruitgeblikt op de ontmoeting met Fortuna Sittard, net als met Jeffrey Chabot die laat weten dat hij het seizoen met FC Groningen op een waardige manier wil afsluiten. Daarnaast is er een reportage over de Junior Clubdag die afgelopen woensdag plaats vond en voor veel leden van de Junior Club in het teken stond van het verzamelen van handtekeningen van de spelers van FC Groningen. 

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond om 20.00 uur en 1.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 6.00 uur en 14.30 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws