string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuwste aflevering Dashboard Dilemma’s met De Leeuw en Postema.

Maandag 13 juni 2022 om 19:00

De nieuwste aflevering van Dashboard Dilemma’s staat vanaf vandaag op het YouTube-kanaal van de FC. In de vierdelige serie van FC Groningen en mobiliteitspartner Century moeten twee spelers uit de A-selectie eerlijk antwoord geven op lastige vragen. Harde keuzes worden gemaakt, moeilijke beslissingen genomen en ontkomen is géén optie bij de Dashboard Dilemma’s.

In de nieuwe serie die FC Groningen in samenwerking met mobiliteitspartner Century maakt, wordt twee FC-ers uit de eerste selectie het hemd van het lijf gevraagd. Zij nemen plaats in een auto, beschikbaar gesteld door Century, en het ingebouwde communicatiesysteem legt vervolgens verschillende Dashboard Dilemma’s voor. 

220614 - Screenshot 2 dd 2

De Leeuw en Postema
De aftrap van de tweewekelijkse serie was voor Radinio Balker en Mike te Wierik. Deze keer is het de beurt aan aanvoerder Michael de Leeuw en speler uit eigen Opleiding Romano Postema. Beide aanvallers schieten binnen de lijnen met scherp, maar zijn ze ook in staat deze lastige voorzetten binnen te koppen?
 
Bekijk de nieuwste aflevering van Dashboard Dilemma’s nu via onderstaande videoplayer of op het YouTube-kanaal van de Trots van het Noorden. Over veertien dagen is het de beurt aan de volgende twee FC-ers, om aan een vragenvuur onderworpen te worden.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’