Nieuws over de komende activiteiten!

14 december 2009

Op onze activiteitenpagina kun je alle verschillende activiteiten vinden die door de Junior Club worden georganiseerd. De komende periode staan er weer een aantal activiteiten op het programma die je niet wilt missen! Daarnaast zijn er wat wijzigingen in het programma gekomen.

Schaatsen op de Ossenmarkt
Maandag 21 december, aan het begin van de kerstvakantie, gaat de Junior Club schaatsen op de Ossenmarkt in Groningen. Natuurlijk is Groby ook van de partij! De schaatsmiddag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Je kunt ter plekke schaatsen huren (€ 4,- per paar), maar natuurlijk ook je eigen schaatsen meenemen. De schaatsmiddag kost € 5,- per persoon (excl. schaatsen, incl. koek en zopie). Je kunt je helaas niet meer opgeven voor deze activiteit, maar je kunt wel op eigen gelegenheid naar de baan toekomen. Meld bij de Junior Club even dat je niet bent opgegeven, maar dat je wel graag wilt schaatsen. Bekerwedstrijd FC Groningen - NEC
Op 23 december speelt FC Groningen de bekerwedstrijd tegen NEC in stadion Euroborg. Als clubcard / seizoenkaarthouder kun je kaartjes kopen voor deze wedstrijd a € 10,- per stuk via de ticketboxpunten en de website van FC Groningen. Natuurlijk kunnen ook Junior Club leden en Green White Bengels leden kaarten kopen voor deze wedstrijd. Dat kan op vertoon van hun clubpas bij de supportersbalie van FC Groningen. De kaarten kosten 10,- per stuk en per lid kunnen er 2 kaarten worden aangeschaft. Deze voorverkoop loopt in iedergeval tot en met 22 december! Helaas is het niet mogelijk om kaarten te reserveren of op te sturen.

Wijzigingen in het programma: Rondleidingen
Op 23 december stond er een rondleidingendag gepland door stadion
Euroborg. Doordat de bekerwedstrijd tegen NEC op deze dag wordt gespeeld is het helaas niet mogelijk om je nog op te geven voor deze datum. De nieuwe datum voor de rondleidingen is op woensdagmiddag 13 januari 2010. Klik hier om je op te geven voor een rondleiding op deze woensdagmiddag. De rondleiding kost € 5,- per persoon (max. 4 personen per lidmaatschap). Meidenavond
De jaarlijkse meidenavond stond eigenlijk gepland op 18 december maar kan dan wegens andere activiteiten van FC Groningen niet doorgaan. Natuurlijk zijn we hard op zoek gegaan naar een nieuwe datum en die hebben we gevonden! De meidenavond staat nu gepland op 12 februari 2010. Hoewel de inhoud van het programma nog even geheim is, kun je je alvast wel opgeven! De avond kost €7,50 per persoon en er kunnen drie "meiden" (waaronder ook moeders / buurvrouwen / vriendinnetjes / zusjes enz. vallen) per lidmaatschap worden aangemeld. De avond duurt van 16.45 uur tot ongeveer 20.15 uur. Klik hier om je op te geven. Heb je de uitnodiging van de meidenavond niet ontvangen maar ben je wel een meisje van 7 jaar of ouder? Download dan hier de uitnodiging, want ook jij bent natuurlijk van harte welkom! Klik hier om naar de activiteitenpagina te gaan.

Laatste nieuws