string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuwjaarsreceptie, Rusnak en Van der Lei in FC TV.

Woensdag 21 januari 2015 om 16:18

FC Groningen TV heeft donderdagavond aandacht voor de nieuwjaarsreceptie van de Trots van het Noorden, waar algemeen directeur Hans Nijland een paar interessante mededelingen deed. Daarnaast blikt FCG TV vooruit op de komende wedstrijden van FC Groningen, tegen FC Utrecht komende zondag en de bekerontmoeting tegen Vitesse van volgende week woensdag.

Afgelopen maandag vond in Euroborg de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van FC Groningen plaats. In het bijzijn van veel sponsors en pers had algemeen directeur Hans Nijland enkele nieuwtjes. Zo liet hij weten dat FC Groningen en trainer Erwin van de Looi de intentie hebben uitgesproken om ook na dit seizoen nog met elkaar door te gaan. In FCG TV laat Nijland weten hoe concreet die intentie is. Daarnaast vertelt Nijland hoe het staat met de komst van het Topsportzorgcentrum.
Beker
Volgende week woensdag komt Vitesse op bezoek voor de kwartfinale van de KNVB-beker. Binnen FC Groningen leeft de bekerstrijd al flink. Zo reed onlangs een tiental trekkers van leden van de BoerenBox naar Euroborg met als doel om FC Groningen naar de bekerfinale in De Kuip te helpen. FCG TV peilt binnen de selectie van FC Groningen de bekerkoorts en kijkt tevens met Albert Rusnak vooruit naar zijn debuut van komende zondag in Euroborg tegen FC Utrecht.
Terug
FC Groningen TV heeft tevens een gesprek met keeper Stefan van der Lei, die is teruggekeerd bij FC Groningen nadat hij het afgelopen half jaar was uitgeleend aan FC Emmen. Daarnaast vertelt voormalig FC Groningen-verdediger Gijs Luirink hoe het met hem gaat. Luirink speelde tussen 2004 en 2006 voor FC Groningen en voetbalt tegenwoordig voor FC Volendam.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt donderdagavond om 20.30 uur en 22.00 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur en 00.30 uur op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
Online
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’