string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuwe seizoenkaarten zijn onderweg.

Woensdag 20 juli 2022 om 16:45

Alle seizoenkaart- en vijfjaarkaarthouders krijgen voorafgaand aan dit eredivisie-seizoen een nieuw pasje. De tot op heden bestelde seizoenkaarten zijn vandaag verstuurd en het aflevermoment is naar verwachting in de tweede helft van volgende week. FC Groningen kreeg de afgelopen periode hulp van een groep trouwe vrijwilligers bij het verzendklaar maken van de seizoenkaarten. 

Vanaf dit seizoen is het nieuwe pasje het geldige toegangsbewijs en is het oude pasje niet meer geldig. Daarnaast zijn betalingen in Euroborg vanaf de start van dit seizoen alleen per PIN mogelijk. De nieuwe seizoenkaarten worden in de tweede helft van volgende week bij de supporters op de mat verwacht. FC Groningen is de groep vrijwilligers die de afgelopen periode heeft geholpen met het verzendklaar maken van de seizoenkaarten zeer dankbaar.
 
Heb je nog geen seizoenkaart? Je kunt nog steeds eenvoudig een seizoenkaart bestellen via de online ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. Beleef net als ruim 10.500 andere supporters het seizoen vanuit Euroborg en geniet van de unieke sfeer in het stadion.  

WhatsApp Image 2022-07-18 at 3.28.01 PM (1)

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard