Nieuwe openingstijden FanCorner

9 juli 2019

De FanCorner heeft met ingang van heden nieuwe openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag is de FanCorner van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. De openingstijden op zaterdag blijven 10.00 uur tot 17.00 uur. Dinsdagochtend om 9.00 uur wordt het nieuwe vaste startmoment van de kaartverkoop een thuis- en uitwedstrijden.

Op dinsdag 3 september start de voorverkoop voor (Seizoen)ClubCard-houders van FC Groningen van alle resterende thuiswedstrijden in het kalenderjaar 2019. De wedstrijden van de maanden augustus en september komen al eerder in de verkoop. De vrije verkoop voor thuiswedstrijden start voortaan circa drie-en-een-halve week voorafgaand aan de wedstrijd.

Nieuwe pasjes
Alle seizoenkaarthouders en meerjaarkaarthouders van FC Groningen krijgen in de tweede helft van de maand juli een nieuw pasje met het oog op het seizoen 2019/2020. Dit is verband met de nieuwe hoofdsponsor Office Centre. Het eventueel op de pasjes nog aanwezige horecategoed blijft uiteraard geldig. Supporters krijgen in een later stadium bericht over de wijze waarop dit tegoed zal worden overgezet. Bewaar om deze reden het oude pasje en vooral de daarop aanwezige barcode.

Ruim 8.700
De huidige pasjes zouden nog één jaar geldig zijn, maar zullen nu dus vervroegd worden vervangen. Deze pas zal, indien verlengd, opnieuw voor meerdere seizoenen geldig zijn. Het ontwerp van het pasje is inmiddels definitief en er wordt nu gewerkt aan de productie van de inmiddels ruim 8.700 nieuwe seizoenkaarten en meerjaarkaarten.

Laatste nieuws