string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuwe line-up prijsvraag!

Woensdag 10 december 2014 om 15:33

De winnaars van de prijsvraag voor de line-up aan de hand van een Volendamspeler tijdens de bekerwedstrijd op woensdagavond 17 december zijn bekend! De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht via de mail.

Maar heb je niet gewonnen? Wees dan niet getreurd! We hebben alweer een nieuwe prijsvraag! Dus ben je tussen 6 en 11 jaar oud, en heb je altijd al een keer bij een uitwedstrijd met een speler van FC Groningen het veld willen oplopen? Dan is dit je kans! Door mee te doen aan de prijsvraag maak je kans om uitgenodigd te worden voor de line-up activiteit tijdens de uitwedstrijd tegen Dordrecht: 

Wie is in het seizoen 2013/2014 een half jaar verhuurd geweest aan Dordrecht? 

Belangrijk: deelname aan de line-up bij uitwedstrijden is op basis van eigen vervoer! Daarom wordt er in elk geval één wedstrijdkaart beschikbaar gesteld voor een ouder/begeleider.

Stuur je antwoord op naar juniorclub@fcgroningen.nl en vermeld daarbij je volledige naam, leeftijd en lidnummer!  Reageren kan tot vrijdag 12 december 12.00. Uit alle prijsvraagdeelnemers worden er 11 Junior Club leden uitgekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’