Nieuwe levering thuisshirts onderweg; pre-order nu!

20 oktober 2020 / vandaag

FC Groningen Merchandise verwacht eind deze maand de nieuwe levering thuisshirts te ontvangen. De tweede levering van de shirts ligt daarmee op schema en zal op vrijdag 30 oktober in de Fanshop hangen. Supporters kunnen nu alvast hun shirt online bestellen via een pre-order. 

De tweede levering van het thuisshirt was nodig nadat de komst van Arjen Robben naar de Trots van het Noorden voor een run op shirts zorgde. De voorraad waarmee de club normaal gesproken een jaar vooruit kan, was binnen twee weken helemaal uitverkocht. FC Groningen heeft nog voor het uitverkopen van de shirts een nieuwe bestelling gedaan welke zoals afgesproken aan het einde van oktober door kledingsponsor PUMA worden geleverd.
 
De vraag naar het thuisshirt van dit jaar is mede door de komst van de sterspeler nog altijd hoog. Vele supporters hebben al een pre-order geplaatst en zullen in november hun shirt ontvangen. Supporters die een shirt willen kopen, wordt geadviseerd dit met een pre-order te doen via deze link. 
 
De shirts worden op dit moment vervoerd naar het Engelse Manchester en liggen vanaf vrijdag 30 oktober ook in de Fanshop in Groningen aan de Boumaboulevard bij het Hitachi Capital Mobility Stadion. De Fanshop is van woensdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Pre-order hier je nieuwe shirt!

webslider
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws