string(9) "claudebot"

Nieuwe jeugdteams zonnig van start.

Dinsdag 04 juni 2013 om 22:26

Op zowel Corpus den Hoorn als het Kalverdijkje zijn de jeugdteams van RVO FC Groningen/Cambuur gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Onder leiding van de nieuwe trainer Peter Hoekstra begonnen de A-junioren op het hoofdveld van GRC Groningen aan de eerste training van het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd mochten ook de twee B-elftallen van FC Groningen aan de bak. Veel nieuwe gezichten waren te zien in de onder-16 ploeg van de FC. B1-trainer Peter Moltmaker verzorgde samen met Hoofd Jeugdopleiding Peter Jeltema de training van de twee teams. Rick Mulder, de nieuwe coach van B2, was afwezig.
Anderhalf uur later was het de beurt aan de vier overige teams uit Groningen. Hugo Alves Velame, de afgelopen zes seizoenen trainer van D1, nam voor het eerst de C1 onder zijn hoede. Compleet nieuwe gezichten wel bij C3 en D1 waar nu Gerard Wiekens en Arjen Jorritsma de scepter zwaaien. Bij D3 bleef met Bote Talsma alles bij het oude.
Ondertussen werd er ook in Leeuwarden volop getraind. Elwin van Keulen is de nieuwe trainer van Cambuur D1 terwijl net als vorig seizoen Rodney van der Hoek de leiding heeft over Cambuur C2. 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus