Nieuwe jassen voor medewerkers

1 oktober 2019

FC Groningen speelt komende vrijdag (4 oktober) om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Om de organisatie van alle thuis- en uitduels in goede banen te leiden zet de Trots van het Noorden tijdens alle wedstrijden vele medewerkers in. De vrijwilligers zijn vanaf heden in nieuwe jassen gestoken en daardoor nog beter herkenbaar.

rode jas

Vrijwilligers zijn van ongelooflijk groot belang voor een club als FC Groningen. De club koestert haar medewerkers en vindt dat de groep professionaliteit dient uit te stralen, daarnaast is deze groep het gezicht van het gastvrije en toegankelijke beleid in Groningen.
 
Comfortabel
“De ruim 400 medewerkers verdienen het om een jas te dragen die ze beschermt tegen regen, wind en kou.  Daarnaast wilden we de jassen nog comfortabeler maken voor de medewerkers,” zegt Kevin de Boer, manager Publiek en Veiligheid van FC Groningen.
 
“Samen met MW Bedrijfskleding en een afvaardiging van verschillende medewerkers hebben we gezocht naar jassen die fijn zitten en de uitstraling hebben die bij FC Groningen past. Wij zijn een gastvrije club en willen de supporters goede service bieden. Met de nieuwe kleding zijn de vrijwilligers, het eerste aanspreekpunt voor de toeschouwers in het Hitachi Capital Mobility Stadion, nog beter herkenbaar.”
 
Vrijwilliger worden?
Zou zo`n mooie jas jou ook staan? FC Groningen is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Kijk via deze link welke functie bij jou past of vul dit formulier in om je direct aan te melden. Kom werken als vrijwilliger bij de club en maak deel uit van de wedstrijdorganisatie van FC Groningen.

beveiliging steward

Laatste nieuws