Nieuwe campagne Menzis voor FC Groningen supporters

7 november 2012

Onze maatschappelijk partner Menzis brengt mensen in beweging. Want als je beweegt win je veel: je voelt je beter, het is goed voor je gezondheid en het is gezellig om samen te sporten. Daarom steunt Menzis FC Groningen in de Maatschappij, ons sportieve project dat jongeren samenbrengt en laat bewegen.

Voordelen van de Menzis FC Groningen Clubpolis ‘Meedoen is winnen’ geldt niet alleen voor FC Groningen in de Maatschappij. Als fan van FC Groningen kun jij ook veel winnen met Menzis. Met de FC Groningen Clubpolis van Menzis heb je een uitstekende zorgverzekering én profiteer je van korting op je zorgpremie en extra vergoedingen op diverse sportmedische behandelingen. Als nieuw lid van Menzis ontvang je bovendien een bijzonder welkomstcadeau! Gratis FC Groningen thuisshirt en kans op unieke FC Groningen belevenissen Vanaf deze week is de nieuwe campagne van onze maatschappelijk partner Menzis van start gegaan.
In deze campagne zijn Michael de Leeuw en Kees Kwakman te bewonderen. Verbaasd vragen zij zich af van wie het FC Groningen shirt is, dat in de kleedkamer hangt. Wordt dit jouw shirt?
Stap dan voor 1 januari 2013 over naar de Menzis FC Groningen Clubpolis en ontvang een FC Groningen thuisshirt inclusief bedrukking ter waarde van € 70,-! Daarnaast maak je kans op één van de 50 plekken voor een FC Groningen voetbalclinic. Onder alle overstappers wordt ook nog eens een uniek VIP arrangement voor een thuiswedstrijd verloot. Lees meer over de FC Groningen Clubpolis:

Laatste nieuws