string(9) "claudebot"

Nieuw seizoen FC Groningen TV begint vanavond.

Vrijdag 28 juli 2017 om 09:09

Vanavond start om 18.30 uur een nieuw seizoen FC Groningen TV op Fox Sports. De eerste aflevering van het seizoen 2017/2018 staat geheel in het teken van de voorbereiding van FC Groningen op het nieuwe seizoen.

Jaargang negen van FC Groningen TV begint met een extra lange aflevering van 25 minuten waarin met trainer Ernest Faber wordt teruggekeken op de eerste weken van de voorbereiding op de competitie, die 13 augustus start met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

De hoogtepunten van de tot nu toe gespeelde oefenduels komen voorbij, net als de perspresentaties van Ron Jans, Ritsu Doan en Lars Veldwijk. Uiteraard ontbreekt ook het trainingskamp in Duitsland niet en komen diverse spelers aan het woord over de voorbereiding.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 0.30 uur herhaald op kanaal 1 en om 21.00 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.30 uur op kanaal 1 en om 18.30 uur op kanaal 5. Zondag is de herhaling om 16.30 uur te zien op kanaal 5, met aansluitend de FOX Sports Doc 'Het zwaard van Damascus.'

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’