string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuw bekeravontuur start woensdag thuis tegen Helmond Sport.

Maandag 25 oktober 2021 om 08:00

Na een prachtige overwinning op AZ staat aankomende woensdag het volgende thuisduel op het programma. FC Groningen speelt woensdag 27 oktober in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker thuis tegen Helmond Sport. Het duel in Euroborg wordt om 21.00 uur afgetrapt. De bekerwedstrijd staat in het teken van het eren van ziekenhuispersoneel, als dank voor de verleende zorg tijdens de coronapandemie.

bekerr

Liefst ruim 3.600 medewerkers uit één van de noordelijke ziekenhuizen maken woensdag gebruik van de uitnodiging van FC Groningen en zullen woensdagavond aanwezig zijn in Euroborg. Voor het duel in de eerste ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi is enkel de eerste ring van het stadion geopend.
 
Supporters die nog geen ticket hebben gekocht en wel naar de wedstrijd willen kunnen tot aanvang van het duel een ticket bestellen via de online ticketshop. Jeugd tot en met 12 jaar betaalt 8 euro per ticket, de prijs voor volwassenen is 10 euro per kaart. FC Groningen kijkt uit naar de start van een nieuw bekeravontuur. 
Koop hier je kaarten

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’