Ngonge te gast bij FC Groningen de Warming-up

10 december 2021

FC Groningen speelt zondagmiddag om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. In FC Groningen de Warming-up wordt deze keer vooruitgekeken op het duel aanvaller Cyril Ngonge. De Belg kwam de Trots van het Noorden afgelopen zomer versterken en in topscorer van de ploeg. FC Groningen Live: De Warming-up is vanmiddag vanaf heden terug te zien op YouTube. 

Cyril Ngonge is één van de vele nieuwelingen die FC Groningen afgelopen zomer is komen versterken. De aanvaller kent een goede start bij de Trots van het Noorden en is topscorer van het team met zeven goals. De Belg maakte in de thuiswedstrijd tegen AZ een bijzonder fraaie treffer. De hakbal die in de kruising verdween ging de gehele wereld over.
 
Ngonge heeft het voetbaltalent niet van een vreemde. Zijn vader maakte furore als profvoetballer in onder meer Engeland. Ngonge vertelt in de Warming-up over zijn bijzondere band met zijn vader, zijn start bij FC Groningen, de bijzondere goal tegen AZ en kijkt vanzelfsprekend vooruit richting de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande zondag.
 
Naast de aanvaller is RTV Noord-presentator Niiwino Geertsema te gast. Geertsema was afgelopen zomer de presentator bij de gezamenlijke liveshow van FC Groningen met RTV Noord ter ere van de 50ste verjaardag van de club. Geertsema is tevens gespreksleider van de podcast De Koffiecorner over FC Groningen waar hij zijn liefde voor tegenstander Feyenoord niet onder stoelen of banken steekt. Hoe zal hij de wedstrijd tussen beide ploegen aankomende zondag beleven?
 
FC Groningen Live: de Warming-up is terug te zien via het YouTube-kanaal van FC Groningen.       

Laatste nieuws