string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nevland, Jans, Van Gaal, Kwakman en Sparv in FCG TV.

Dinsdag 20 november 2012 om 13:45

In FC Groningen TV zien we vanavond hoe het bezoek van de FC Groningen supporters naar de laatste wedstrijd van Erik Nevland is verlopen, overhandigt bondscoach Louis van Gaal het boek over oud-teammanager Theo Huizinga aan Ron Jans en wordt teruggeblikt op het duel van de FC tegen AZ.

Afgelopen zondag speelde oud-FC Groningen spits Erik Nevland zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal. Met zijn ploeg Viking FK versloeg hij Valerenga met 2-1. Annelies Hemeltjen ging namens FC Groningen TV met ruim dertig FC Groningen supporters mee naar Stavanger om bij het afscheidsduel van Nevland aanwezig te zijn. De organisator van de reis, oud-FC Groningen speler Henk de Haan, had de eer om het laatste shirt van Nevland in ontvangst te mogen nemen.
Bondscoach
Voorafgaande aan FC Groningen – AZ werd in de Hattrick’s Pub in Euroborg het boek over oud-teammanager Theo Huizinga gepresenteerd. Huizinga kon zelf niet bij de presentatie aanwezig zijn omdat hij vorige week werd opgenomen in het ziekenhuis na een galblaasaanval en een daaropvolgende alvleesklierontsteking. Oud-FC Groningen trainer Ron Jans nam daarom de honneurs waar en ontving het eerste exemplaar, ‘t Is mooi geweest, uit handen van bondscoach Louis van Gaal.
Movember
Na afloop van FC Groningen – AZ was er aan de kant van de FC tevredenheid over het 1-1 gelijkspel, maar teleurstelling over het af en toe slordige spel. Trainer Robert Maaskant en aanvoerder Kees Kwakman zijn het er beide over eens dat daar nog veel winst valt te behalen. Doelpuntenmaker en Essent Man of the Match Tim Sparv was blij met zijn doelpunt, maar vond ook dat het spel zeker beter kan. Sparv had na zijn goal een opvallende manier van juichen. Terwijl hij zijn blijdschap vierde met de supporters op de tribune, verwees hij naar de actie Movember waar hij deze maand aan mee doet.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling op EL2 is te zien om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard