Nevland en Berg in FC Groningen TV

28 april 2010

Deze week zijn in FC Groningen TV twee oud-FC'ers te zien die met hun clubs actief zijn in de halve finale van de Europa League. Ook Pierre van Hooijdonk en René van der Gijp komen aan het woord.

Vorige week donderdag speelden Hamburger SV en Fulham FC in Duitsland de heenwedstrijd in de halve finale van de Europa League. Beide oud-topscorers kwamen in het duel niet in actie. De wedstrijd eindigde in 0-0. FC Groningen TV sprak met Erik Nevland en Markus Berg. De Noor en de Zweed treffen elkaar donderdagavond in Engeland opnieuw. De winnaar gaat naar de Europa League-finale in Hamburg. Een volgend onderwerp is het Sportcafé dat onlangs werd gehouden in het Porsche Centrum in Groningen. FC-directeur Hans Nijland komt daarin aan bod, net als panelleden René van der Gijp en Pierre van Hooijdonk. Afgelopen zondag vond in Sportcentrum Kardinge de eerste grote Junior Club speeldag plaats. FC Groningen TV was van de partij om onder meer de verjaardag van Groby te vieren. Tenslotte is er aandacht voor de historie van ontmoetingen tussen FC Groningen en Sparta Rotterdam. Komende zondag staan beide ploegen tegenover elkaar in Euroborg in de laatste speelronde van de Eredivisie 2009/2010. YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv
En daarnaast: http://www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 28 april uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 29 april herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur, op vrijdag 30 april om 17.35 uur en op zaterdag 1 mei om 11.30 uur. De wedstrijd FC Groningen wordt zondag 2 mei om 16.30 uur integraal uitgezonden op Eredivisie Live 4. Doelpunten zijn te zien in een schakelprogramma op Eredivisie Live 1.

Laatste nieuws