string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Neem vanavond de pendelbusdienst naar Euroborg.

Zondag 20 januari 2013 om 09:54

Omdat door drukte bij de thuiswedstrijden van FC Groningen de wegen rondom Euroborg vol lopen, heeft de club samen met Arriva Touring een pendelbusdienst opgezet vanaf P&R Hoogkerk aan de A7 en P&R Haren aan de A28 en bij Sportcentrum Kardinge. Uitstappen en weer terug pal voor het stadion.

Bij thuiswedstrijden rijdt er vanaf vijf kwartier voor de aftrap om de 10 minuten een bus naar Euroborg om de bezoekers af te zetten bij de bushalte aan de Boumaboulevard voor het stadion. De laatste bus richting Euroborg gaat een kwartier voor het beginsignaal van de wedstrijd. Tot een uur na afloop van de thuiswedstrijden kan van de pendeldienst richting Kardinge, P&R Hoogkerk en P&R Haren gebruik worden gemaakt.
In Hoogkerk is de opstapplaats bij halte F. In Haren is de opstapplaats bij de halte van lijn 22/Citybus. De kosten voor de pendelbusdienst bedragen 2,50 euro per persoon voor een retourtje.
Dus zonder parkeerproblemen kan op donderdag 16 mei 2013 voor de wedstrijd tegen FC Twente gebruik worden gemaakt van deze pendelbusdienst!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’