Neem deel aan het jaarlijkse Fan Onderzoek

4 december 2014 / vandaag

Vandaag zijn per e-mail de eerste uitnodigingen verstuurd aan Seizoen- en ClubCardhouders van FC Groningen voor het jaarlijkse Fan Onderzoek van KNVB Expertise. Sinds 2009 wordt jaarlijks deze enquête onder voetbalfans gehouden in opdracht van alle clubs in de Eredivisie en Jupiler League.

Clubs gebruiken de resultaten van het onderzoek om de voetbalbeleving voor de fans nog verder te verbeteren. Vorig jaar deden er landelijk ruim 50.000 fans mee. Het is belangrijk dat ook dit jaar zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Onafhankelijk marktonderzoekbureau Blauw Research is opnieuw gevraagd om dit onderzoek uit te voeren. Vertrouwelijk
Er worden mooie prijzen verloot onder de deelnemers. Als u de vragenlijst helemaal invult, maakt u kans op een wedstrijdshirt van FC Groningen, een officiële wedstrijdbal of twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van het Nederlands elftal. Alle informatie zal vertrouwelijk worden behandeld en resultaten worden nooit op persoonsniveau teruggekoppeld. Via e-mail wordt aan fans van FC Groningen gevraagd om hun mening te geven over de club. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten en u kunt deelnemen aan het onderzoek tot en met woensdag 10 december. Invullen kan uitsluitend via de directe uitnodiging via het bij ons bekende e-mailadres. Hoe beleeft u het wedstrijdbezoek en wat zou u graag anders willen zien? Help de FC en vul het onderzoek in!

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws