string(9) "claudebot"

Nederlaag Beloften en Van Dijk in FCG TV.

Dinsdag 08 november 2011 om 10:33

In FC Groningen TV is vanavond een uitgebreide samenvatting te zien van Jong FC Groningen - Jong PSV van maandagavond. De beloften van de FC verloren gisteren op Sportpark Corpus den Hoorn enigszins geflatteerd met 5-2 van de ploeg uit Eindhoven.

Ook is er een terugblik op het duel van zaterdag van FC Groningen in Waalwijk tegen RKC. Doelpuntenmaker Petter Andersson en Tim Sparv laten weten teleurgesteld te zijn met de 1-1 maar zijn ook zo eerlijk om te stellen dat de uitslag terecht was.
De camera van FCG TV volgde tijdens het duel met RKC Virgil van Dijk. De lange centrale verdediger is een van de revelaties van dit seizoen. Hij staat bovenaan in het Nu-sport spelersklassement en werd vorige week vrijdag voor het eerst geselecteerd voor Jong Oranje,
In de nieuwsbrief van Hans Nijland wordt melding gemaakt van de Promotiedagen Noord-Nederland. Vandaag en morgen presenteren honderden bedrijven zich in MartiniPlaza. FC Groningen presenteert zich deze dagen samen met diverse sponsorrelaties in de eigen FC Groningen Business Lounge.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhalingen zijn om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op Eredivisie Live 2. Morgen, woensdag, wordt de uitzending herhaald om 08.45 uur en 13.25 uur op Eredivisie Live 1.
FC Groningen TV is ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en via YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg de aankondigingen en items van FC Groningen TV ook via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus