string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Natte voetbal techniektraining toch groot succes!

Vrijdag 29 oktober 2010 om 11:50

Op woensdag 27 oktober was het zover. Voor het eerst sinds de bouw van stadion Euroborg kregen kinderen van de Junior Club voetbaltraining op het echte FC Groningen trainingsveld! Ze vonden het fantastisch!

Het was afgelopen woensdag een drukte van belang bij het trainingsveld van FC Groningen. 100 kinderen, verdeeld over 2 groepen, kregen daar namelijk voetbal techniektraining. De voetbaltraining, gegeven door ervaren trainers van Voetbalschool Noord, was in het bijzonder gericht op kleine technische vaardigheden die het voetballen in het veld makkelijker maken. Zo werd er geoefend op balans houden, de bal dicht bij je kunnen houden en waren er kleine partijtjes om zowel aanval als verdediging te oefenen.
Hoewel het erg koud en nat was, spatte het enthousiastme van de deelnemers af. Iedereen deed erg goed zijn of haar best en de aanwezige ouders droomden al van een voetbalcarriere voor hun kind in het naastgelegen voetbalstadion. Wie weet heeft deze VOetbal techniektraining de kids wel een stapje dichter in de goede richting gebracht! Klik hier voor de foto’s van de Voetbal techniektraining op 27 oktober 2010.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’