Naamgeving TopsportZorgCentrum nog niet bekend

12 oktober 2018

De officiële naam van het TopsportZorgCentrum is nog niet bekend. FC Groningen was voornemens de naam te onthullen bij de opening van het gebouw, zaterdagmiddag 13 oktober om 16.00 uur. Het is de wens van de club om de naam van Arjen Robben aan het nieuwe centrum te koppelen, maar de complexiteit rondom naamgeving maakt dit nog niet mogelijk. Hierdoor zal Arjen Robben zaterdagmiddag ook niet aanwezig zijn bij de officiële opening van het gebouw.

Algemeen directeur Hans Nijland zegt in een toelichting hierop: “Officiële naamgeving is een heel lastige materie en redelijk complex. Lange tijd hebben we gedacht dat we daar voor de officiële opening van het TopsportZorgCentrum uit zouden komen. Dat is niet gelukt. Daarbij komt dat FC Groningen niet de enige bewoner van het TopsportZorgCentrum is en dat er meerdere gebruikers zijn van het gebouw. Bij naamgeving hebben alle betrokken partijen verwachtingen over en weer. Het is ons jammer genoeg niet gelukt dit voor de opening te realiseren.”
 
Voorlopig blijft het TopsportZorgCentrum als werktitel dus bestaan. De feestelijke opening van het multifunctionele gebouw op Sportpark Corpus den Hoorn start zaterdagmiddag 13 oktober om 16.00 uur. 

Laatste nieuws