Vanavond 20.00 uur live Q&A ‘De Deadline voorbij’ Te volgen via YouTube

1 september 2021

FC Groningen kijkt vanavond om 20.00 uur kijkt in een live Q&A ‘De deadline voorbij’ terug op de hectische transferperiode waarbij veel spelers zijn gehaald en verkocht. De interactieve liveshow met als gasten technisch directeur Mark-Jan Fledderus en algemeen directeur Wouter Gudde is te volgen via het YouTube-kanaal van de club. 

deadline voorbij vierkant

Net als na de vorige transferwindows kijkt FC Groningen in een interactieve liveshow met  - te volgen op YouTube - terug op een hectische periode vol transfers. Supporters en sponsors kunnen voorafgaand en tijdens de live Q&A ‘De Deadline voorbij’ vragen stellen aan technisch directeur Mark-Jan Fledderus en algemeen directeur Wouter Gudde. Vragen stellen kan onder meer in de chat van het YouTube-kanaal.

FC Groningen sloot een drukke deadlineday van het zomertransferwindow gisteren even voor 00.00 uur af met de overgang van Gabriel Gudmundsson naar de Franse kampioen Lille. De selectie van FC Groningen kende de afgelopen weken diverse wijzigingen. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus kijkt tijdens de Q&A uitgebreid terug op de transferperiode. 
 
Naast Fledderus zal ook algemeen directeur Wouter Gudde aansluiten bij de live Q&A. De algemeen directeur gaat in op de actuele algemene zaken die spelen rondom de club. De online Q&A ‘De deadline voorbij’ is vanavond (woensdag 1 september) om 20.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen. De presentatie van het programma is in handen van Frank Veenhof. Het technische gedeelte van de live Q&A wordt verzorgd door sponsorrelatie United Visions. 

Laatste nieuws