string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Met elkaar werken aan nieuwe eindsprint’.

Dinsdag 03 maart 2015 om 14:37

In de 518de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, blikt hij vooruit naar een nieuw thuisduel – zondag met FC Dordrecht – en benoemt hij diverse andere activiteiten bij de club.

“We waren zondagmiddag een halve minuut verwijderd van een overwinning op ADO Den Haag. De late gelijkmaker in de extra tijd van de blessuretijd viel ons zwaar. We hebben na de 1-0 voorsprong verzuimd meer doelpunten te maken en daarmee het duel naar ons toe te trekken. Het mag duidelijk zijn dat we in een lastige fase zitten en dat houdt ons bezig. Ook wij ontvangen, horen en lezen de kritische reacties van een deel van onze supporters en dat trekken wij – medewerkers, spelers en trainers – ons aan.”
Vertrouwen
“In de fase waarin we nu zitten, geldt echter slechts één sleutelwoord: vertrouwen! Alleen met elkaar kunnen we er voor zorgen dat we het tij keren. Een vol stadion, zondagmiddag tegen FC Dordrecht, kan ons daarbij helpen. Wat dat betreft krijgen wij ook heel veel positieve reacties en zien we dat veel supporters juist ook in mindere tijden achter de ploeg gaan staan. Dat is belangrijk en maakt onze club.”
“Zo is ook het aantal supporters dat in de eerste dagen van de seizoenkaartverkoop zijn of haar stoel heeft verlengd, bemoedigend. Wij hebben heel veel energie om met elkaar de schouders eronder te zetten en daarbij kunnen we alle steun gebruiken. Vorig seizoen heeft uitgewezen dat een eindsprint tot hele mooie dingen kan leiden. En ook dit jaar is er nog voldoende perspectief om het seizoen op een positieve wijze af te sluiten.”
Make-A-Wish Nederland
“De wedstrijd tegen ADO Den Haag stond in het teken van onze maatschappelijk partner Make-A-Wish Nederland. Zo worden de wedstrijdshirts van afgelopen zondag aan het einde van dit seizoen online geveild en gaat de opbrengst hiervan naar de stichting, die zich inspant voor het vervullen van de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De collecte voor Make-A-Wish Nederland rondom de wedstrijd leverde een totaalbedrag op van 1.697,10 euro. Mede namens onze maatschappelijk partner willen wij iedereen, die een bijdrage heeft geleverd aan deze totaalopbrengst, hartelijk bedanken voor zijn of haar gift.”
Seizoenkaartverkoop
“Zoals hierboven reeds is aangehaald, zijn we afgelopen zondag gestart met de seizoenkaartverkoop 2015/2016. Zogenaamde ‘vroegboekers’ komen in aanmerking voor voordelen of kortingen. Zo krijgen huidige seizoenkaarthouders, die voor 17 maart hun stoel opnieuw reserveren, gratis toegang bij de halve finalewedstrijd om de beker tegen Excelsior, op woensdag 8 april.”
“Nieuw dit jaar is de mogelijkheid een 5 jaarkaart aan te schaffen. Hiermee kunnen alle competitie-, oefen- en bekerwedstrijden, play-offduels en Europese ontmoetingen worden bezocht. Voor vijf keer de huidige prijs van een reguliere seizoenkaart kunnen alle wedstrijden in Euroborg worden bezocht. En dus worden eventuele prijsverhogingen in die periode niet doorberekend. ”
Jeugdkaart
“Bovendien is de prijs voor een jeugdkaart op alle drie de publiekstribunes verlaagd. Al vanaf 109 euro (6,41 euro per wedstrijd) kan een seizoenkaart worden aangeschaft. Immers; wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Wij willen onze jeugdige fans al op zo’n jong mogelijke leeftijd aan FC Groningen binden en daarom hebben wij de prijs voor een seizoenkaart voor kinderen geboren vanaf 1 januari 2000 zo aantrekkelijk mogelijk proberen te maken. Alle informatie over onze seizoenkaartverkoop is te vinden achter de link onderaan deze nieuwsbrief.”
“Via www.fcgroningenseizoenkaart.nl kunnen bestaande seizoenkaarthouders sinds gisteren (maandag – red) hun eigen plek verlengen, overdragen en opzeggen, desgewenst meteen betalen of een eenmalige incasso of betaling in termijnen afgeven. Sinds gisteren (maandag – red.) is tevens de seizoenkaartverkoop van de vrije plekken in Euroborg van start gegaan. Belangstellenden – die op dit moment nog geen seizoenkaarthouder zijn, maar hiervoor wel interesse hebben – kunnen het online aanvraagformulier invullen om een plek te reserveren.”
Overleg
“Vanavond (dinsdag – red.) vindt er overleg plaats met een afvaardiging van de diverse supportersgeledingen, om de levende wensen en ideeën te inventariseren en in kaart te brengen met betrekking tot onze halve finalewedstrijd tegen Excelsior en een eventuele bekerfinale. Tot nu toe stelden wij ons altijd op het standpunt, dat wij pas met de organisatie rondom de bekerfinale aan de slag zouden gaan, als we die ook daadwerkelijk hebben bereikt.”
“Tussen de halve finale en de finale zit echter minder dan een maand de tijd. Gezien alle voorbereidingen en afspraken die getroffen moeten worden, ontkomen we er daarom niet aan ons al in een eerder stadium hierop voor te bereiden en aan de slag te gaan met diverse draaiboeken. Bijvoorbeeld over de wijze van vervoer en andere praktische zaken. Om hieraan op een goede wijze invulling te kunnen gaan geven, raadplegen we hierbij ook onze supporters.”
Clinic
“Tot slot van deze nieuwsbrief: morgenmiddag (woensdag – red.) geven Eric Botteghin, Lorenzo Burnet en Albert Rusnak vanaf 17.00 uur een clinic aan de D- en E-pupillen van onze Amateurconvenantpartner VV Actief in Eelde.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’