string(9) "claudebot"

Memisevic, G-toernooi, Benschop en Sierhuis in FCG TV.

Vrijdag 11 oktober 2019 om 09:49

FC Groningen TV heeft vandaag om 17.25 uur op FOX Sports kanaal 3 een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen Preußen Münster. Verder is er aandacht voor het FC Groningen G-toernooi, dat afgelopen woensdag plaatsvond.

FC Groningen speelde donderdagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion een oefenwedstrijd tegen het Duitse Preußen Münster. De FC won met 2-1, mede dankzij een doelpunt van Samir Memisevic, die na ruim vier maanden blessureleed weer terugkeerde op het veld. FCG TV heeft een samenvatting van het oefenduel en een gesprek met Memisevic die vertelt waarom zijn terugkeer zo lang duurde en hoe het voelde om na lange tijd weer op het veld te staan.

Afgelopen woensdag vond op Sportpark Corpus den Hoorn het jaarlijkse FC Groningen G-toernooi plaats dat net als vorig jaar werd gewonnen door ONR uit Roden. In FCG TV is een reportage te zien met zeer fraaie goals en speciale aandacht voor de teams van Charlison Benschop en Kaj Sierhuis.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 3 in plaats van kanaal 1 in verband met Jong Oranje – Jong Portugal. De uitzending wordt om 0.00 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 17.00 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus