Memisevic, Arts, Baas, Waterink, De Leeuw en Kappelhof in FCG TV

31 maart 2017 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide reportage over FC Groningen onder-23. Daarnaast vertellen Michael de Leeuw en Johan Kappelhof hoe is om te voetballen in de VS en is er een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen AZ met Samir Memisevic.

FC Groningen onder-23 speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd kende een bizar slot. FC Groningen onder-23 verspeelde ver in de extra tijd een 2-0 voorsprong. In FCG TV is een terugblik te zien op de wedstrijd met reacties van trainer Alfons Arts, Roland Baas en goalgetter Tim Waterink.
 
Verslaggever Emiel Venema was onlangs in Chicago om een bezoek te brengen aan Michael de Leeuw. Hij bezocht dat weekend een wedstrijd van Chicago Fire en sprak na afloop van dat duel met De Leeuw en zijn ploeggenoot Johan Kappelhof over hoe het is om te voetballen in de Verenigde Staten.
 
Komende zaterdag vervolgt FC Groningen de competitie met een uitwedstrijd tegen AZ. Samir Memisevic zal tegen de ploeg uit Alkmaar weer deel uit maken van de selectie nadat hij twee wedstrijden was geschorst. FCG TV blikt met Memisevic vooruit op de ontmoeting met AZ.

Tenslotte is in FCG TV ook een impressie te zien van de donderdag in het Noordlease Stadion geopende FC Groningen Experience.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.15 uur en 17.15 uur op kanaal 3.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws