string(9) "claudebot"

Meivakantie 2009.

Dinsdag 28 april 2009 om 12:19

Het is meivakantie en dat is goed te merken bij de Junior Club! Maandag begonnen we namelijk direkt goed met maar liefst 9 (!) rondleidingen door het stadion en een voetbalclinic in Hoogezand. Ook dinsdag en woensdag waren er rondleidingen en vandaag sloten we de activiteitenweek af met het waterskiën in Harkstede. Het was een zeer geslaagde week!

In 3 dagen tijd kwamen er ongeveer 600 personen het stadion bezoeken om deel te nemen aan de rondleidingen van de Junior Club. Elk lid van de Junior Club kon maximaal 4 kaarten voor de rondleiding reserveren dus sommige leden komen gezellig met hun ouders / broertjes / zusjes of opa en oma het stadion bekijken. Er wordt niet alleen een kijkje genomen in de skyboxen maar bijvoorbeeld ook in de persruimte, op het veld en op de tribune. Een aantal mensen hadden woensdag tijdens de rondleiding nog geluk. Zij vielen met de rondleiding midden in de opnames van het programma “Mijn club” van ex-FC Groningen speler Martin Drent en mochten hier zelfs in figureren! Na afloop van de rondleidingen kreeg iedereen een leuk aandenken mee naar huis.
Clinics Hoogezand
Op 25 maart stond er een clinic in samenwerkin met Skills 4 All in Hoogezand op het programma. Helaas kon deze clinic wegens het slechte weer toen niet door gaan. Alle leden die zich voor 25 maart hadden opgegeven ontvingen onlangs over de mail een uitnodiging om 27 april alsnog de clinic te volgen. Ruim 60 enthousiaste kinderen gaven hier gehoor aan en dat resulteerde in een middag vol voetbalplezier bij sportpark de Kalkwijck in Hoogezand.
Waterskiën in Harkstede
Op vrijdag 1 mei begon de dag nog niet zo warm, maar dat weerhield de leden van de Junior Club er niet van om te gaan waterskiën. Bijna 120 kinderen hadden zich opgegeven voor deze nieuwe activiteit en na een paar rondjes hadden de meeste leden het waterskiën wel een beetje onder de knie. Hoewel het water nog best koud was, was het een hele leuke en geslaagde morgen!
Fotootjes!Klik hier voor het fotoalbum van de rondleiding van 27 april 2009.Klik hier voor het fotoalbum van de clinics op 27 april 2009. Klik hier voor het fotoalbum van de rondleiding van 28 april 2009.Klik hier voor het fotoalbum van de rondleiding van 29 april 2009.Klik hier voor het fotoalbum van het waterskiën op 1 mei 2009.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’