string(9) "claudebot"

Meidenavond groot succes!

Dinsdag 14 december 2010 om 10:32

Afgelopen vrijdag (10 december) werd de jaarlijkse meidenavond georganiseerd. De meidenavond had een andere invulling dan voorheen en werd georganiseerd in samenwerking met het Noorderpoortcollege. De avond was een groot succes!

In grote getalen kwamen de meiden, moeders, tantes en buurvrouwen in twee groepen naar het Noorderpoortcollege voor de jaarlijkse meidenavond van de Junior Club. Omdat de toegang voor GIRLS ONLY was, mocht zelfs Groby niet komen en moesten de vaders ook vertrekken. De meiden, in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar, kregen een lekker feestmenu voorgeschoteld in het restaurant. Daarna konden ze aanschuiven bij één van de workshops die werden gegeven.
De keuze bestond uit een workshop koken, een workshop sieraden maken en een schoonheidsworkshop. Alle drie de workshops konden rekenen op groot animo. Na de workshops werd er afgesloten met een lesje Zumba. Sommige meiden hadden hier al eens kennis mee gemaakt, maar voor de anderen was het een nieuwe ervaring. Op de ritmische klanken van de muziek werkten de meiden zich in het zweet met de dansjes die voor werden gedaan door danslerares Mandy. Net als de andere workshopbegeleiders is ook zij leerling aan het Noorderpoortcollege, lokatie Euroborg.
Volgend jaar weer meiden? De dames van de Junior Club vonden het in iedergeval heel erg gezellig!

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus