Meidenavond bij de Juniorclub

15 februari 2010

Afgelopen vrijdag (12februari) was het super gezellig bij de Junior Club! In grote getalen hadden de meiden zich aangemeld voor de meidenavond!

Om vijf uur zijn we begonnen. Nadat iedereen zich had aangemeld  hadden we een heuse BINGO! Verzorgd door Tom hiariej en zijn vriendin Renate.
Iedereen wachtte met spanning af of haar nummer werd omgeroepen. Gelukkig wisten Renate en Tom veel meisjes gelukkig te maken. In verschillende rondes hebben een heleboel meiden wat gewonnen! Het was jammer dat we moesten stoppen. Iedereen wou wel winnen! Na dat we lekker patatjes hebben gegeten zijn we met z’n allen op de foto geweest. Veel meiden wisten zelfs nog een handtekening te scoren van Tom! Foto’s hiervan kun je terugvinden in het fotoboek op deze site. Om kwart over zes ging we richting de film. “De prinses en de kikker”. Een echte meiden film. Deze heuse Disney film viel bij iedereen goed in de smaak. Met een heerlijke Slush puppie en een goed gevuld kadotasje gingen we uiteindelijk voldaan weer naar huis. Meiden, hartelijk dank voor de gezellige avond, en tot volgend jaar! Groet,  De Junior Club

Laatste nieuws