string(9) "claudebot"

Mega uitverkoop aanstaande zaterdag in Euroborg.

Woensdag 10 november 2021 om 10:00

Kom zaterdag 13 november vanaf 11.00 uur naar Euroborg. FC Groningen houdt speciaal voor alle supporters een grote uitverkoop. In verschillende stands verspreid over de omloop in het stadion worden onder meer restanten van shirts van afgelopen seizoen met forse kortingen verkocht. De eenmalige uitverkoop duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Voor het betreden van Euroborg worden supporters gecheckt op hun QR-code in de CoronaCheck-app.

Dit is je kans om tegen een forse korting een shirt van FC Groningen te scoren of één van de andere fanartikelen op de kop te tikken. Een uitgelezen mogelijkheid om alvast een cadeau voor in de decembermaand aan te schaffen, of jezelf te trakteren op een mooi FC-item.

Supporters kunnen zaterdag via ingang 1 naar binnen en worden bij binnenkomst gecheckt op een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Dit is vereist nadat de coronamaatregelen afgelopen week weer zijn aangescherpt.  

FC Groningen nodigt al haar supporters uit voor de grote uitverkoop aankomende zaterdag 13 november van 11.00 uur tot 16.00 uur in Euroborg.

mega uitverkoop1

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus