string(9) "claudebot"

Mediadag krijgt vervolg na geslaagde primeur.

Donderdag 25 maart 2021 om 12:00

FC Groningen lanceerde begin februari de eerste mediadag voor nieuwe sponsorrelaties. Zeventien nieuwe sponsorrelaties maakten tijdens de mediadag kennis met de club en kregen de kans zichzelf middels een professionele fotoshoot en video-opname te presenteren. De club kan terugkijken op een geslaagd initiatief dat een mooi vervolg krijgt. 

20210209MEDIADAG023

Vanwege de coronamaatregelen is het dit seizoen nog niet mogelijk geweest de nieuwe sponsors officieel te verwelkomen. Mede daarom organiseerde de club een speciale mediadag voor de nieuwe sponsorrelaties. Naast een persoonlijk gesprek met hun contactpersoon binnen FC Groningen, mochten de zeventien nieuwe leden van de FC Groningen Business Club via de spelerstunnel richting het veld, stond er een professionele fotoshoot en de opname van een presentatievideo op het programma.
 
De reacties van zowel de veertien nieuwe sponsorrelaties waren zeer positief. Een mooie herinnering die de sponsor nog lang zal bijblijven. FC Groningen kan dan ook terugkijken op een geslaagde mediadag en kondigt daarom een nieuwe mediadag aan. Op dinsdag 13 april staat de volgende mediadag voor nieuwe sponsorrelaties gepland.
 
Netwerken en connecties maken, is voor veel sponsorrelaties het doel bij FC Groningen. Omdat het vanwege de geldende coronamaatregelen momenteel niet mogelijk is elkaar in het Hitachi Capital Mobility Stadion fysiek te ontmoeten, heeft de club via de mediadag een alternatief gezocht om haar nieuwe zakelijke relaties te presenteren aan de huidige leden van de FC Groningen Business Club.
 
Het resultaat; mooie verhalen en professionele presentaties van trotse sponsorrelaties. De presentatievideo’s waarin de veertien sponsorrelaties werden geïnterviewd door FC Groningen werden de laatste weken gedeeld via de zakelijke kanalen van de Trots van het Noorden. Alle video’s zijn terug te vinden in de zakelijke app van FC Groningen en zijn vertoond op het Linkedin-account van de club.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus