Matuta te gast tijdens Warming-up, uitzending start om 16.00 uur

25 februari 2022

Emmanuel Matuta is vanmiddag te gast tijdens de Warming-up. De middenvelder kwam in de winterstop over van PSV en debuteerde vorige week in de Eredivisie. Tijd voor een nadere kennismaking met de Belg. Ook wordt er vanuit de Word Groter Studio in Euroborg vooruitgekeken op het duel van zaterdagavond met Willem II. De show is vanaf 16.00 uur te bekijken via het YouTube-kanaal van FC Groningen. 

20220220ZWOLLEGRONINGEN165

Emmanuel Matuta was één van de twee nieuwelingen van afgelopen winter bij FC Groningen. De middenvelder, afgelopen dinsdag 20 geworden, kwam over van PSV waar hij voornamelijk zijn wedstrijden speelde in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong PSV. De middenvelder is gehaald met een plan voor de toekomst, maar maakte vorige week als invaller al zijn debuut namens FC Groningen in de Eredivisie.
 
Matuta is opgegroeid in Mechelen en heeft Congolese roots. De jongeling is jeugdinternational van België en wil bij FC Groningen doorgroeien om de volgende stap te zetten in zijn carrière. In de Word Groter Studio kijkt de middenvelder samen met presentator Tom Vegter terug op zijn debuut voor de club, zijn doelen bij FC Groningen en kijkt hij vooruit op het thuisduel met Willem II.
 
Naast het gesprek met Matuta gaan Kurt Elshot en John de Jonge verder met de battle. De voormalig rechtsback van FC Groningen vergrootte vorige week zijn voorsprong op de voorzitter van de Supportersvereniging. Kan De Jonge iets van zijn achterstand goedmaken? Dan moet hij minimaal één van de twee voorspellingen voor de wedstrijd tegen Willem II correct hebben.
 
De Warming-up wordt vanmiddag opgenomen in de Word Groter Studio in Euroborg en is vanaf 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van de club.    

vv-banner-vs Willem II

Laatste nieuws