Matusiwa, Van Kaam en Te Wierik in FCG TV

13 december 2019

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een uitgebreide voorbeschouwing op de uitwedstrijd van zaterdagavond tegen ADO Den Haag. Daarnaast is er een reportage over de balveroveringen van Azor Matusiwa.

Afgelopen zondag speelde Azor Matusiwa tegen FC Utrecht een goede wedstrijd met veel balveroveringen en succesvolle passes. In FCG TV vertelt hij over de kracht van zijn spel, hoe dat is ontstaan en kijkt hij vooruit naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zaterdagavond.

Daniël van Kaam heeft goede herinneringen aan ADO-uit. De middenvelder uit de opleiding van FC Groningen maakte vorig jaar zijn debuut in het eerste in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Met FCG TV kijkt hij terug naar dat moment en vertelt hij hoe het er nu voor staat.

Mike te Wierik ontbrak door een blessure afgelopen zondag nog tegen FC Utrecht, maar lijkt er tegen ADO Den Haag zaterdag weer bij te zijn. In FCG TV blikt hij vooruit op de ontmoeting in Den Haag en laat hij zien dat het wel goed zit met zijn technische bagage. ADO is gewaarschuwd.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 14.45 uur te zien op kanaal 1, om 17.00 uur op kanaal 3 en om 17.40 uur op kanaal 2, voorafgaande aan ADO Den Haag - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Laatste nieuws