string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Matusiwa, Slor en Strunck in FCG TV.

Vrijdag 24 januari 2020 om 09:52

FC Groningen TV heeft vandaag om 17.25 uur op FOX Sports een voorbeschouwing op FC Groningen - Ajax met Azor Matusiwa. Daarnaast is er aandacht voor het duel tussen FC Groningen 2 en VVV-Venlo 2.

FC Groningen 2 hervatte deze week de reservecompetitie met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo 2. In FCG TV zijn de belangrijkste momenten van het duel te zien dat eindigde in 2-2. De 17-jarige Kian Slor slaagde er niet in te scoren in die wedstrijd, maar hij kon wel terugkijken op een mooie week, vertelt hij in FCG TV.

Zondag speelt FC Groningen de eerste thuiswedstrijd van 2020, tegen Ajax. Azor Matusiwa kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oude club. In FCG TV blikt hij vooruit en laat hij weten dat hij gelooft in een goede afloop, ondanks dat Ajax er in de Nederlandse competitie bovenuit steekt.

FCG TV is ook bij de nieuwjaarsborrel van FC Groningen en spreekt met Nicklas Strunck die vorige week – in een oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg – zijn eerste doelpunt voor FC Groningen maakte.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 17.20 uur te zien op kanaal 3, Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard