Matusiwa pakt leiding in strijd Office Centre Speler van het Jaar

23 november 2020 / vandaag

Azor Matusiwa is voor de tweede achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Office Centre Man of the Match. De aanvoerder van de Trots van het Noorden kreeg meer stemmen dan doelpuntenmaker Patrick Joosten, die tweede eindigde. Basisdebutant Joël van Kaam werd derde. Matusiwa heeft nu evenveel punten als Ko Itakura, maar is vaker Man of the Match geweest dan de Japanner en neemt zodoende de koppositie over in de strijd om de titel Office Centre Speler van het Jaar. Door te stemmen op Azor Matusiwa is Erwin Vieregge de gelukkige winnaar van het nieuwste thuisshirt bedrukt met de Man of the Match. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag Vitesse thuis
   Azor Matusiwa   3 punten
   Patrick Joosten  2 punten
   Joël van Kaam 1 punt
 
Tussenstand na negen speelrondes
1   Azor Matusiwa   10 punten
1   Ko Itakura          10 punten  
3   Sergio Padt       6 punten
3   Jørgen Strand Larsen   6 punten
3   Remco Balk       6 punten  
6   Patrick Joosten  4 punten 
7  Tomas Suslov    3 punten
7  Ahmed El Messaoudi    3 punten
9  Bart van Hintum   2 punten
10  Arjen Robben     1 punt
10  Joël van Kaam    1 punt
  
 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws