string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Matusiwa, onder-19, Balk, FC Groningen 2 en Schreck in FCG TV.

Vrijdag 28 februari 2020 om 09:13

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een voorbeschouwing op de uitwedstrijd van vanavond met Azor Matusiwa. Daarnaast is FCG TV bij de bekerwedstrijd van FC Groningen onder-19 tegen FC Emmen onder-19.

FC Groningen speelt vanavond om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Willem II. Eerder dit seizoen won FC Groningen thuis met 2-0 van de Tilburgers. FC Groningen TV blikt vooruit op de ontmoeting van vanavond met Azor Matusiwa. FCG TV volgde Matusiwa afgelopen zaterdag tegen VVV-Venlo met de camera en laat hem aan het woord over zijn spel en de tegenstander van vanavond, Willem II.

Vorig seizoen bereikte FC Groningen onder-19 de bekerfinale die werd verloren van Ajax. Dit seizoen wil FC onder-19 opnieuw de finale halen. Daarvoor moest afgelopen woensdag FC Emmen onder-19 opzij gezet worden. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met een hoofdrol voor Remco Balk die in FCG TV uitlegt waarom het dit seizoen zo goed gaat met FC Groningen onder-19. Daarnaast is er een samenvatting te zien van FC Groningen 2 – Heracles Almelo 2 met een reactie van goalgetter Sam Schreck.

FC Groningen TV wordt om 17.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.10 uur uur herhaald op kanaal 2, voorafgaand aan Willem II – FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’