Matusiwa, Itakura, Hrustic en Padt in FCG TV

9 augustus 2019 / vandaag

FC Groningen kijkt vanmiddag om 17.25 uur op FOX Sports 1 met Ko Itakura terug op zijn debuut voor FC Groningen tegen FC Emmen. Daarnaast is er met aanwinst Azor Matusiwa een vooruitblik op de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen van FC Groningen, tegen FC Twente.

Afgelopen zaterdag maakte Ko Itakura zijn debuut voor FC Groningen. Hij moest er flink geduld voor hebben, maar tegen FC Emmen was het dan zover. In FCG TV kijkt hij terug op zijn eerste officiële wedstrijd voor FC Groningen. De Japanner kon terugkijken op een goed debuut. Daarnaast komen twee andere hoofdrolspelers aan het woord over de opening van het seizoen van de FC: goalgetter Ajdin Hrustic en doelman Sergio Padt.

Zaterdag speelt FC Groningen de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019/2020. Met aanwinst Azor Matusiwa blikt FCG TV vooruit op het duel tegen promovendus FC Twente. Tevens spreekt Matusiwa zich uit over zijn verwachtingen van dit prille seizoen en vertelt hij wat zijn rol is in het elftal van trainer Danny Buijs.

Daarnaast is er een samenvatting te zien van de oefenwedstrijd die FC Groningen afgelopen maandag in Rolde speelde tegen Cambuur Leeuwarden.

FC Groningen TV wordt vanavond om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur herhaald op kanaal 2 en om 0.15 uur op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 17.15 uur te zien op kanaal 1, om 17.25 uur op kanaal 3 en om 17.40 uur op kanaal 2, voorafgaande aan FC Groningen - FC Twente. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws