string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Matavz en Holla in FC Groningen TV.

Woensdag 20 april 2011 om 10:04

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt er onder meer teruggeblikt op de competitiewedstrijd tegen Vitesse. Met de eigen camera werd de rentree van Tim Matavz in de basis van FC Groningen gevolgd. Ook doelpuntenmaker Danny Holla en trainer Pieter Huistra komen aan het woord.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Freestyler
In de aflevering  van deze week betreedt een onbekende voetballer het trainingsveld van FC Groningen. Het gaat om Björn Boes. Hij loopt momenteel stage bij de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en is één van de beste freestylers van Nederland. Boes vertoont zijn kunsten in Euroborg en brengt een bezoek aan het trainingsveld, waar hij de spelers van de eerste selectie uitdaagt.
Uitwedstrijd Vitesse
Natuurlijk was FC Groningen TV ook in Arnhem bij de uitwedstrijd van FC Groningen tegen Vitesse. De Trots van het Noorden verspeelde in Gelredome het zicht op de vierde plaats in de Eredivisie. Trainer Pieter Huistra en Danny Holla geven hun visie op het met 2-1 verloren duel.
Met unieke eigen camerabeelden werden tijdens de wedstrijd de verrichtingen gevolgd van Tim Matavz. De clubtopscorer verscheen na twee invalbeurten voor het eerst sinds de uitwedstrijd tegen Feyenoord, eind februari, weer aan de aftrap in het groen-wit.
Yuri Cornelisse
Onlangs bracht oud-speler Yuri Cornelisse een bezoek aan Euroborg. Hij was gevraagd als analist voor Eredivisie Live. Voor FC Groningen TV een mooie gelegenheid om de voormalige flankspeler van de FC te vragen hoe het met hem gaat. Cornelisse stond erom bekend dat hij treffers vierde met een radslag.
Te zien
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken via www.youtube.com/fcgroningentv  en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op die manier op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.35 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’