Marc Miltenburg een middag als reporter.

Maandag 21 september 2015 om 12:21

Tijdens de wedstrijd FC Groningen – AZ nam Marc plaats op de perstribune en deed verslag van de wedstrijd. Hieronder zijn verslag. Naam : Marc Miltenburg Leeftijd : 14 Datum : 20 september 2015 Wedstrijd : FC Groningen – AZ Favoriete speler : Michael de Leeuw

Opstelling
Padt, Tamata, Kappelhof, Lindgren, Hateboer, Maduro, Tibbling, Linssen, de Leeuw, Rusnak, Hoesen.
Scoreverloop
1-0       ’30e minuut     Bryan Linssen
2-0       ’94e minuut     Mimoun Mahi
1e helft
AZ heeft afgetrapt. In de 16e minuut krijgt Haps van AZ een gele kaart na een harde overtreding op Hateboer. In de vrije bal erna scoort Hoesen bijna, maar de bal rolt naast. Groningen speelt goed en dat wordt beloond door een kans voor Linssen en weer gaat de bal net naast. Na bijna een halfuur spelen krijgt Danny Hoesen weer een kans, de bal gaat over het doel van AZ. Groningen komt in de 30e minuut op een 1-0 voorsprong, schot Hoesen gepakt door AZ keeper, Rochet, en Linssen scoort uit de rebound. 1-0!!
Even later krijgt AZ speler Brezancic een gele kaart voor een harde tackle op Linssen en nog geen minuut later krijgt Goueweleeuw een gele kaart na commentaar op scheidsrechter Nijhuis. AZ krijgt een kans maar was verder geen gevaar.
Tussenstand
1-0
2e helft
Mahi komt er in de tweede helft in voor Hoesen. Na een paar minuten krijgt Hateboer geel na vasthouden. Even later neemt Mahi een vrije trap, geen gevaar voor Rochet. Groningen krijgt kansen maar maakt deze niet af. In de 56e minuut komt Muhren voor Brezancic. Reijnen komt er in de 70e minuut in voor Maduro. 76e minuut gaat Rienstra eruit en komt Janssen. Er volgt een mega kans voor AZ. Prachtige redding door Padt. Daarop volgt een mooie aanval van FC Groningen, de Leeuw schiet naast. Rusnak wordt gewisseld voor Antonia. Lewis van AZ wordt gewisseld voor Hupperts. Weer een mega kans voor FC Groningen, dit keer schiet Mahi naast. Er komen zes minuten blessuretijd bij. In de 94e minuut is het raak!! Mahi scoort de 2-0!