string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Mahi, Payne en Jeltema in FCG TV.

Vrijdag 03 februari 2017 om 09:41

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met manager technische zaken Peter Jeltema die terugblikt op de afgelopen transferwindow. Daarnaast is er een vooruitblik op de wedstrijd tegen Excelsior met Mimoun Mahi en Desevio Payne.

Dinsdag was voor FC Groningen een hectische slotdag van de winterse transferwindow. Het Italiaanse Atalanta Bergamo meldde zich voor Hans Hateboer en slaagde erin de Groninger per direct over te nemen. Manager technische zaken Peter Jeltema kijkt in FCG TV terug op de transferwindow en laat de spelers die de afgelopen maand FC Groningen verlieten de revue passeren.

Zondag eindigde de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen in 0-0. FCG TV kijkt terug op de ontmoeting met uitblinker Sergio Padt en met Simon Tibbling en Ruben Jenssen die beiden bij de tegenstander landgenoten troffen.

De volgende tegenstander van FC Groningen is Excelsior. FCG TV blikt vooruit op de wedstrijd van zaterdagavond met Mimoun Mahi en Desevio Payne die beiden met meer dan gewone belangstelling ook de slotdag van de transferwindow volgden.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.05 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 14.15 uur, 15.45 uur en 17.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’