Mahi, Padt, Warmerdam, TopsportZorgCentrum in FCG TV

23 februari 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide vooruitblik op de thuiswedstrijd van vanavond tegen NAC Breda. Daarnaast is er een reportage te zien van het bereiken van het hoogste punt van het TopsportZorgCentrum.

FC Groningen kijkt vanavond bezoek van NAC Breda. Het duel zal gespeeld worden in een zeer vol Noordlease Stadion. FC Groningen TV kijkt vooruit naar de belangrijke ontmoeting met Mimoun Mahi, Sergio Padt en Django Warmerdam. Allen laten in FCG TV weten blij te zijn met de steun van de FC-supporters. Voor Padt en Warmerdam is de wedstrijd een beetje extra speciaal want zij gaan beide een jubileum vieren.

Afgelopen maandag werd het bereiken van het hoogste punt van het TopsportZorgCentrum op Sportpark Corpus den Hoorn gevierd met een speciale bijeenkomst. Vier spelers uit de eerste selectie, en afkomstig uit de opleiding van de FC, werden uitgedaagd om te scoren in het doel dat geplaatst was op het dak van het nieuwe gebouw waarin alle teams van de FC vanaf komende zomer hun onderkomen krijgen. Er was een speler die er in slaagde om de bal vanaf de grond in het doel te werken.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws