string(9) "claudebot"

Mahi met Beloften naar Almere.

Maandag 20 oktober 2014 om 11:53

Mimoun Mahi maakt vanavond, maandag 20 oktober, deel uit van de wedstrijdselectie van Jong FC Groningen/Cambuur. De ploeg van trainer Casper Goedkoop treedt om 18.30 uur aan tegen Jong Almere City. Cambuur levert onder andere Dejan Meleg aan de ploeg voor het duel in Almere.

Mahi maakte gistermiddag na een blessure zijn thuisdebuut voor FC Groningen in het competitietreffen met Excelsior. De aanvaller kwam een kwartier voor tijd in de ploeg voor Danny Hoesen. Hoewel Mahi een prima invalbeurt kende, kon hij niet voorkomen dat FC Groningen met een 1-1 gelijkspel genoegen moest nemen.
Minste verliespunten
Jong FC Groningen/Cambuur staat met negen punten uit vijf wedstrijden op de tweede plaats in poule 2 van de Beloften-competitie. De ploeg van Goedkoop heeft de minste verliespunten. In de resterende drie wedstrijden dienen de Beloften minimaal drie van de vier tegenstanders onder zich te houden op de ranglijst om in aanmerking te komen voor de strijd om het Beloftenkampioenschap. Almere staat met acht punten uit zes duels op de derde plek van poule 2.
Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde eind augustus op Sportpark Corpus den Hoorn in een overtuigende 5-0 zege voor de Groninger Beloften. Arjen Hagenauw tekende in dat duel voor drie van de vijf treffers. De aanvoerder is ook vanavond van de partij. Goedkoop zegt met een goed gevoel en vertrouwen naar Almere te reizen. “Het wordt een belangrijk potje. We hebben alles in eigen hand. Koploper Heerenveen (10 uit 6 – red.) en nummer drie Almere spelen na vanavond nog maar één duel, terwijl wij dan nog twee wedstrijden voor de boeg hebben. We kunnen vanavond dus een heel belangrijke slag slaan.”
Wedstrijdselectie
De 15-koppige wedstrijdselectie van Goedkoop voor het duel met Jong Almere City ziet er als volgt uit: de keepers zijn Wieger Sietsma en Jurjan Wouda (Cambuur). Daarnaast de volgende veldspelers: Desevio Payne, Glenn Bijl, Roland Baas, Calvin Mac-Intosch (Cambuur), Donovan Slijngard (Cambuur); Burak Saban, Noureddine Boutzamar, Hristijan Denkovski, Sebastian Steblecki (Cambuur); Arjen Hagenauw, Jafar Arias, Dejan Meleg (Cambuur) en Mimoun Mahi.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus