string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Mahi: ‘Ik had mijn team moeten helpen door te scoren’.

Zondag 01 maart 2015 om 18:29

Mimoun Mahi stond tegen ADO Den Haag wederom in de basisopstelling en kreeg in de tweede helft een paar grote kansen om de voorsprong van FC Groningen uit te breiden. De aanvaller kreeg de bal niet in het doel waardoor Mahi een extra zuur gevoel overhield aan het 1-1 gelijkspel tegen de Hagenaars.

“Als je ziet hoeveel kansen we hebben gehad, is het extra zuur dat het vlak voor tijd nog 1-1 wordt,” zegt Mahi. “Ik had zelf de 2-0 moeten maken, maar scoor niet. We hebben in de tweede helft veel goede dingen gedaan, kansen gekregen, maar maakten het niet af. We hadden de wedstrijd in het slot moeten gooien en dat hebben we niet gedaan. Ik had mijn team moeten helpen door te scoren.”

Mahi kreeg zijn eerste grote mogelijkheid uit een eigen actie waarbij hij op het laatst de keeper probeerde uit te kappen, maar werd gevloerd. Bij de tweede kans ging de aanvaller voor eigen succes waarbij er ook afspeelmogelijkheden waren. “Ik zat vol in de actie, dus heb mijn medespelers niet gezien. Ze hebben me er in de kleedkamer op aangesproken en dat was terecht. Ik weet ook wel dat het heel belangrijk was, maar ik kan het nu niet meer terugdraaien.”
Sergio Padt leek met een aantal goede reddingen zijn doel schoon te houden, maar werd in de laatste seconden van de wedstrijd alsnog geklopt nadat een inzet vlak voor zijn neus van richting werd veranderd. “Daar gingen meerdere dingen fout en op zo’n moment kun je echt wel door de grond zakken,” aldus de doelman.
Extra vervelend
“We hebben een goede kansen gekregen en hadden het moeten afmaken, maar dat is niet gebeurd. Dan moet je zorgen dat je ten koste van alles die wedstrijd over de streep trekt. Ballen wegschieten, zakelijk verdedigen, maar ook dat is niet gebeurd. De koppies in de kleedkamer keken na afloop van de wedstrijd naar beneden, als je in de laatste minuut verliest dan is dat extra vervelend.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard