Mahi, Faber, PUMA en TsZC in FC Groningen TV

17 februari 2017 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond een voorbeschouwing op de komende wedstrijd tegen Sparta Rotterdam met Mimoun Mahi en Ernest Faber. Daarnaast is er aandacht voor de presentatie van de bouwplannen van het TopsportZorgCentrum en het feit dat PUMA volgend seizoen de nieuwe kledingsponsor van FC Groningen wordt.

Komende zondag gaat FC Groningen op bezoek bij Sparta Rotterdam. De FC hoopt tegen de derde Rotterdamse tegenstander op rij nu wel de drie punten in bezit te krijgen. FCG TV blikt vooruit op de ontmoeting met oud-Spartaan Mimoun Mahi, die uitkijkt naar de confrontatie tegen zijn oude club, en met trainer Ernest Faber.

Afgelopen maandag werden tijdens een persconferentie in het Noordlease Stadion de bouwplannen van het TopsportZorgCentrum bekend gemaakt. De eerste paal zal nog voor de zomer de grond in gaan aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen. FCG TV was bij de perspresentatie en sprak daar met Roeland van der Schaaf, wethouder ruimtelijke ordening van de gemeente Groningen, en Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen.

Woensdag werd bekend dat PUMA vanaf volgend seizoen de nieuwe kledingsponsor van FC Groningen is. FCG TV laat vanavond Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen, en Bas van den Bemt van PUMA Benelux aan het woord over de toekomstige en ook hernieuwde samenwerking, omdat PUMA tussen 1985 en 1999 ook al geruime tijd kledingsponsor van FC Groningen was.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.15 uur en 23.15 uur op kanaal 3 en zondag om 7.45 uur op kanaal 5 en 11.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws