Mahi, Faber, Memisevic, Zeefuik in FCG TV

2 maart 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide reportage met Mimoun Mahi. Daarnaast kijken Ernest Faber, Samir Memisevic en Deyovaisio Zeefuik vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen FC Twente.

Het gaat een mooi jaar worden voor Mimoun Mahi. De aanvaller wordt binnenkort voor het eerst vader en het WK in Rusland lonkt voor hem met Marokko. FCG TV heeft vanavond een uitgebreid gesprek met Mahi en spreekt met hem over vorm, leiderschap, toewijding, het WK en uiteraard het komende vaderschap.

Zondagmiddag sluit FC Groningend de komende competitieronde af met een uitwedstrijd tegen FC Twente. FCG TV blikt vooruit met trainer Ernest Faber, Deyovaisio Zeefuik en Samir Memisevic die woensdag op de training een bijzondere prijs won. Door de wind was het ijzig koud op het trainingsveld en waren de mutsen en handschoenen bijna niet aan te slepen. Zelfs keepershandschoenen werden gedragen tegen de kou.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3 en om 0.25 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws