Mahi en Idrissi vanavond in actie

5 september 2017 / vandaag

Vanavond, dinsdag 5 september, komen Mimoun Mahi en Oussama Idrissi nog in actie met respectievelijk Marokko en Jong Oranje en dan zit de interlandperiode van september er op.

Mimoun Mahi maakte vrijdagavond in Marokko zijn debuut voor zijn vaderland. Hij viel in de slotfase van de wedstrijd tegen Mali (6-0) in en scoorde in zijn debuutinterland meteen een doelpunt. Vanavond om 21.00 uur speelt hij met Marokko in Mali de terugwedstrijd in de WK-kwalificatie.

Jong Oranje
Oussama Idrissi maakte afgelopen vrijdag als invaller zijn opwachting voor Jong Oranje in de thuiswedstrijd tegen Jong Engeland (1-1). Vanavond om 20.30 uur wordt de uitwedstrijd tegen Jong Schotland gespeeld in de kwalificatie voor het EK onder-21 van 2019.

Oranje onder-20
Juninho Bacuna speelde donderdag met Oranje onder-20 in en tegen Engeland in de basis en verloor met 3-0. Gistermiddag werd in Rijnsburg gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Portugal en werd een 1-0 overwinning gepakt in de Elite League.

Oranje onder-19
Tom van de Looi speelde met Oranje onder-19 een vierlandentoernooi in het Finse Vaasa. Woensdag 30 augustus stond Van de Looi in de basis en werd met 2-1 verloren van België. Vrijdag werd het 2-2 tegen Portugal zonder Groningse inbreng. Maandag stond Van de Looi weer in de basis en werd met 9-0 gewonnen van gastland Finland.

IJsland onder-19
Kolbeinn Finnsson speelde met IJsland onder-19 in Wales twee oefeninterlands. Op zaterdag werd met 4-0 gewonnen en maandag met 1-0. Beide keren stond Finnsson in de basis. Op maandag was hij met een assist op de enige treffer beslissend.

Roemenië onder-18
Antonio Sefer en Antonio Manolache van FC Groningen onder-23 namen met Roemenië onder-18 deel aan een vierlandentoernooi in Zweden. Tegen Noorwegen werd met 1-1 gelijkgespeeld. Sefer stond in de basis en maakte de 1-1. Manolanche was invaller. Tegen Slowakije (4-1) stonden beiden in de basis en maakte Sefer twee treffers. Tegen Zweden werd met 3-1 verloren en stonden beide weer in de basis.

Finland onder-17
Oskari Sallinen speelde met Finland onder-17 een vierlandentoernooi in Oostenrijk. Als basisspeler was hij actief in de eerste wedstrijd tegen gastland Oostenrijk (0-4). Tegen Zwitserland (0-6) werd hij in de rust gewisseld en in de laatste wedstrijd tegen Tsjechië (1-1) kreeg hij geen speelminuten.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws