string(9) "claudebot"

Mahi, Drost, Te Wierik, Antuna en Post in FCG TV.

Vrijdag 15 september 2017 om 07:31

FC Groningen kijkt vanavond vooruit naar de wedstrijd tegen NAC Breda met Mimoun Mahi, Jesper Drost en Mike te Wierik. Daarnaast komt Uriel Antuna aan het woord over zijn debuut van afgelopen zondag tegen VVV-Venlo.

Met zijn derde treffer van dit seizoen zet Mimoun Mahi de lijn van vorig seizoen door wat betreft het maken van doelpunten. Het hadden er vier kunnen zijn als Mahi tegen VVV-Venlo ook de penalty had benut. Mahi kijkt in FCG TV terug op de opvallende momenten tegen VVV en vooruit naar de wedstrijd van zaterdagavond tegen NAC Breda. Daarnaast komt hij aan het woord over de nationale ploeg van Marokko en zijn toekomst bij FC Groningen.
 
Voor Jesper Drost wordt het zaterdag zijn eerste avondje NAC. Hij speelde met PEC Zwolle al wel eens in Breda, maar dat was op een zondagmiddag. Mike te Wierik weet wel hoe het is om het avondje NAC te spelen. Drost en Te Wierik laten weten wat zij verwachten van de wedstrijd van zaterdagavond en doen daarbij een enigszins gewaagde uitspraak.
 
Verder vertelt Uriel Antuna over zijn officiële debuut van afgelopen zondag tegen VVV-Venlo en is er een reportage met Danny Post die tussen 2009 en 2011 bij FC Groningen voetbalde en afgelopen zondag met VVV terugkeerde in Groningen.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 18.45 uur en 23.50 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.30 uur op kanaal 1 en om 16.15 uur op kanaal 3. Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus