string(9) "claudebot"

Mahi, Antonia, Sørloth, Hoesen, Arts, Veldman en Oldenburger in FCG TV.

Vrijdag 19 februari 2016 om 10:21

FC Groningen TV heeft vanavond een samenvatting van Jong FC Groningen - Jong Almere City FC. Daarnaast laat Mimoun Mahi weten hoe het nu met hem gaat en blikken Erwin van de Looi en Jarchinio Antonia vooruit naar de ontmoeting met AZ.

Afgelopen zondag verloor FC Groningen met 2-1 van Ajax. Ondanks een handblessure stond Alexander Sørloth gewoon in de spits. Dankzij speciaal gips was hij in staat om de negentig minuten vol te maken. In FCG TV vertelt hij hoe dat ging. Daarnaast komt Danny Hoesen aan het woord over zijn succesvolle vrije trap tegen zijn oude club Ajax.
Dinsdag wist Jong FC Groningen met 3-2 te winnen van Jong Almere City FC. In FCG TV is een samenvatting van het duel te zien met reacties van trainer Alfons Arts en de hoofdrolspelers Pier Veldman en Kasper Oldenburger. Daarin vertellen ze ook over het doel en de ambitie van Jong FC Groningen.
Zaterdag gaat FC Groningen op bezoek bij AZ, de ploeg in vorm. FCG TV blikt vooruit met trainer Erwin van de Looi en Jarchinio Antonia. Mimoun Mahi laat in FCG TV weten weer helemaal fit te zijn.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 17.00 uur op kanaal 5 en om 23.20 uur op kanaal 3 en zondag om 10.00 uur op kanaal 3.
Om 18.00 vanavond is op Fox Sports 5 ook de Fox Sports Doc ‘Opschudding in het Oosterpark’ te zien. De Doc gaat over het mes-incident dat plaatsvond op 10 juni 1979 tijdens de nacompetitie-wedstrijd tussen FC Groningen en Telstar. Zondag  is de Doc om 21.00 uur te zien op kanaal 1 en maandag om 23.00 uur op kanaal 5 Kijk voor de promo op: https://youtu.be/vM2Te37IUu8 FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’